Marketing és piackutatás

Részben kereskedelmi tevékenységünk kiegészítéseként, részben pedig partnereink megbízására végzett piackutatási – marketing – kiállítási tevékenységünkre is büszkék vagyunk.

Marketing és promóciós tevékenységünk teljes körű:   igény esetén a különböző magyar nyelvű marketing anyagok elkészítését is elvégezzük elsőrangú grafikus tervező – és kivitelező alvállalkozóink segítségével.

Hozzáértő szakcégek bevonásával szervezünk kampányokat, konferenciákat, szimpóziumokat.

Szakterületünkön (Post Harvest) minden évben számos kiállításon veszünk részt kiállítónként magunk is, és szervezésünkben a szakma jelentős képviselői látogatták meg a MACFRUT, vagy a FRUIT LOGISTICA és az AGRITECH kiállításokat is.


Saját kiadványainkon (bulletin, szórólap, videó anyagok) túlmenően rendszeresen hirdetünk külső kiadványokban, és költség-hatékony hirdetési megoldásokat tudunk kínálni megbízóink számára is.

Szakértőink 5 éves  „vezető- kiválasztási” tapasztalatával magas szintű HR szolgáltatást is tudunk kínálni.

PR tevékenységünk Magyarországon kiemelkedőnek mondható.

A magyar szakemberek „világlátása”  érdekében számos –kiválóan sikerült - szakmai utat szerveztünk ügyfeleink számára: Hollandiába, Németországba, Olaszországba, Horvátországba, Jordániába, Izraelbe, Dél-Afrikába.

Szimpóziumot szerveztünk Ammanban.

Kezelői oktatások