Pálinkafőző berendezések

HOLSTEIN

A gyümölcs teljes aromája egy cseppben:
Pálinkafőző berendezések a legigényesebbek számára

Egy kézműves hagyományt ápoló kisüzem több, mint 40 mesterétől, sok
mérnökétől, a legmodernebb technológiai és mérnöki megoldásokkal.

A legfinomabb prémium gyümölcspárlatok elkészítéséhez: Williams, cseresznye, barack, szilva és ribizli, pálinka vagy Calvados, whisky, vodka, rum, c
ognac, armagnac, grappa, disztillátumok.

Cefre tartállyal 5 litertől 6.000 literig - az adott körülményekre tervezve, a konkrét gyümölcsre optimalizálva.
  • Mesteri lepárlótornyok
  • Hatékony és automatizált rendszermosás a tökéletes tisztaság és a csak ezzel garantálható tiszta termék érdekében
  • Az egyszerű kézi üzemtől kezdve a számítógép vezérelt, teljesen automatikus üzemig.

Innovatív lepárlótechnika

  • A 97/23/EG EU normáknak megfelelő nyomástartó edények
  • A legmodernebb katalizátor-technika alkalmazásával
  • A teljes berendezés beépített nagynyomású tisztítása
  • Modulációs lepárlóvezérlés a deflegmátor-hőmérséklet vezérlés és a fűtőenergia szabályozása által
  • Automatikus elő-, fő- és utópárlat - leválasztás
  • A Hohenheim Egyetemen is bevizsgált, szabadalmaztatott réz-katalizátoros eljárás az egyedülállóan tiszta párlat eléréséhez
  • Energia-optimalizáció
  • Különféle gyártmányú lepárlók modernizálása, átépítése, javítása
  • Lepárló berendezések tartozékai, cefre-szivattyúk, búvárszivattyúk, keverők.

Tudás-átdás
Berendezéseink moduláris felépítésének köszönhetően különféle kombinációk alakíthatók ki. Ilyen rendszerben működik Holstein eszköz a magyar pálinkafőzés egyik etalonjánál, a Békési Pálinka Rt-nél is.