Üvegházak

A világ é


lvonalába tartozó TOP GREEN üvegházak most már Magyarországon is!

  • A TOP Greenhouses Izrael vezető üvegház -építő, -tervező és -fejlesztő cége. Elégedett felhasználók a világ 45 országában. Évente átlag 600 hektár új üvegház szállítása.
  • Üvegházak (fólia-, vagy polikarbonát) kulcsrakész kivitelezésben vagy csupán a vevő igénye szerinti komponensek szállítása.
  • Tudás-háttér: a gazdaságossági számításoktól kezdve, a megfelelő szerkezet kiválasztásához adott tanácsokon, a helyszín kiválasztásán, a megfelelő öntözési, tápanyag-ellátási, és klíma-vezérlési megoldásokhoz adott tanácsadáson keresztül a komplett szállításokig. Termelési tanácsadás!

A TOP GREEN üvegházak moduláris felépítésűek. Könnyen szerelhető, tartós, galvanizált elemekből épülnek. Karbantartásuk egyszerű, szerkezetük ellenáll a hó- és viharterheléseknek és természetesen a felfuttatott termelt növények súlyának is. Szerkezeti elemeik megfelelnek az európai és USA-beli szabványoknak,  valamint az ISO 9001-2001 előírásoknak is.

Világszínvonalú szakemberei segítségével támogatják vevőiket üvegházi és agrotechnológiai kérdéseikben egyaránt.

A főbb ajánlott üvegháztípusok megismeréséhez kérjük látogasson el a TOP GREEN weboldalára és válassza ki az Önnek megfelelőt:

Érdeklődésüket a fejlécen található elérhetőségeinken várjuk!