Pálinkafőző berendezések
HOLSTEIN
ognac, armagnac, grappa, disztillátumok.Cefre tartállyal 5 litertől 6.000 literig - az adott körülményekre tervezve, a konkrét gyümölcsre optimalizálva.Mesteri lepárlótornyok
Hatékony és automatizált rendszermosás a tökéletes tisztaság és a csak ezzel garantálható tiszta termék érdekében
Az egyszerű kézi üzemtől kezdve a számítógép vezérelt, teljesen automatikus üzemig.
Innovatív lepárlótechnikaA 97/23/EG EU normáknak megfelelő nyomástartó edények
A legmodernebb katalizátor-technika alkalmazásával
A teljes berendezés beépített nagynyomású tisztítása
Modulációs lepárlóvezérlés a deflegmátor-hőmérséklet vezérlés és a fűtőenergia szabályozása által
Automatikus elő-, fő- és utópárlat - leválasztás
A Hohenheim Egyetemen is bevizsgált, szabadalmaztatott réz-katalizátoros eljárás az egyedülállóan tiszta párlat eléréséhez
Energia-optimalizáció
Különféle gyártmányú lepárlók modernizálása, átépítése, javítása
Lepárló berendezések tartozékai, cefre-szivattyúk, búvárszivattyúk, keverők.
A gyümölcs teljes aromája egy cseppben:Pálinkafőző berendezések a legigényesebbek számáraEgy kézműves hagyományt ápoló kisüzem több, mint 40 mesterétől, sok mérnökétől, a legmodernebb technológiai és mérnöki megoldásokkal.A legfinomabb prémium gyümölcspárlatok elkészítéséhez: Williams, cseresznye, barack, szilva és ribizli, pálinka vagy Calvados, whisky, vodka, rum, c
Tudás-átdás
Berendezéseink moduláris felépítésének köszönhetően különféle kombinációk alakíthatók ki. Ilyen rendszerben működik Holstein eszköz a magyar pálinkafőzés egyik etalonjánál, a Békési Pálinka Rt-nél is.